Αννίτα Δημητρίου για όλα: Η φονική πυρκαγιά και η προεκλογική περίοδος που άρχισε νωρίς – Η Μέτσολα που δεν γνώριζε και ο… Αναστασιάδης

 


Αννίτα Δημητρίου για όλα: Η φονική πυρκαγιά και η προεκλογική περίοδος που άρχισε νωρίς – Η Μέτσολα που δεν γνώριζε και ο… Αναστασιάδης

«Ο κόσμος θέλει ειλικρίνεια και μια θετική ατζέντα, κουράζεται με την αρνητικότητα, δηλώνει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ», Αννίτα Δημητρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» , ανέφερε πως «δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι. Να πρυτανεύσει η λογική και τα επιχειρήματα» σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα πλάνα του κόμματος για τις Βουλευτικές, τα εσωκομματικά και το έργο της Βουλή.

H φονική πυρκαγιά και ο ανύπαρκτος συντονισμός

Αναφορικά με την

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νήσος των Χριστουγέννων, Αυστραλία: Ένα αγόρι περπατά ανάμεσα σε κόκκινους κάβουρες κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους. Parks Australia/AP

Ήξερες ότι...

Το 1630 ο γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες, για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
28
Οκτωβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων

Γιορτάζουν :Βήλη, Βίλια, Ευνίκη, Ευνίκα

1886
Αποκαλυπτήρια του Αγάλματος της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.
1918
Α Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Τσεχοσλοβακία αποκτά την ανεξαρτησία της από την Αυστροουγγαρία.
1940
Η Ελλάδα μέσω του πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά απαντά OXI στο τελεσίγραφο της Ιταλίας. H Ιταλία κηρύσσει πόλεμο και προσβάλλει τα από Αλβανίας σύνορα της Ελλάδας. Συνάντηση Χίτλερ - Μουσσολίνι στη Φλωρεντία, τοπική ώρα 11.00. Φύρερ, προελαύνουμε.. ήταν τα πρώτα λόγια του Μουσσολίνι.
1985
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανακηρύσσεται Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης