Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

 


Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Άρχισε στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας, η διαδικασία εξέτασης της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η επαρχιακή δικαστής Ντόρια Βαρωσιώτου, σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της.

Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου – το οποίο συνεδριάζει ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο – άρχισε με προδικαστική ένσταση που υπέβαλε ο δικηγόρος της κ. Βαρωσιώτου, Αχιλλέας Δημητριάδης, ζητώντας την εξαίρεση τριών μελών του Συμβουλίου, περιλαμβανομένου του προέδρου.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νήσος των Χριστουγέννων, Αυστραλία: Ένα αγόρι περπατά ανάμεσα σε κόκκινους κάβουρες κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους. Parks Australia/AP

Ήξερες ότι...

Το 1630 ο γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες, για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
27
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Λούππος, Λούππης, Νέστορας, Νέστωρ, Νεστορία

1912
Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα καταλαμβάνουν την πόλη μετά την παράδοσή της.
1951
Ελλάδα: Ο Νικόλαος Πλαστήρας (πρόεδρος του ΕΠΕΚ) αναλαμβάνει πρωθυπουργός.