Υπ. Γεωργίας: Πάνω από 500 αιτήσεις επαναδραστηριοποίησης στις πυρόπληκτες περιοχές

 


Υπ. Γεωργίας: Πάνω από 500 αιτήσεις επαναδραστηριοποίησης στις πυρόπληκτες περιοχές

Πάνω από 500 αιτήσεις επαναδραστηριοποίησης έχουν κατατεθεί ως σήμερα για τις πυρόπληκτες περιοχές της ορεινής Λεμεσού, ανέφερε την Παρασκευή η Υπουργός Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης, Μαρία Παναγιώτου, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για τη θετική, όπως είπε, ανταπόκριση εκ μέρους των τοπικών κοινοτήτων σχετικά με τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Η Υπουργός μιλούσε στο περιθώριο σύσκεψης στο Όμοδος με κοινοταρχες και γεωργούς, στην παρουσία του Επιτρόπου Ορεινών, και εκπροσώπων του ΤΑΥ, του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.