Στην Ολομέλεια τροποποιήσεις για πολλαπλές συντάξεις - «Η μπάλα πλέον είναι στα πόδια της εκτελεστικής εξουσίας»

 


Στην Ολομέλεια τροποποιήσεις για πολλαπλές συντάξεις - «Η μπάλα πλέον είναι στα πόδια της εκτελεστικής εξουσίας»

Στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων αύριο, Τρίτη, θα οδηγηθούν οι τροποποιήσεις επί των έξι προτάσεων νόμου που είχαν εγκριθεί από την Ολομέλεια αλλά αναπέμφθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για το ζήτημα των πολλαπλών συντάξεων αξιωματούχων, αποφάσισε κατά τη σημερινή της συνεδρία η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

Στη σύντομη εισαγωγή της, η Πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, είπε ότι πράγματι υπάρχουν ζητήματα που προβληματίζουν και κάλεσε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.