Πύρινη κόλαση στη επαρχία Λεμεσού- Δυο νεκροί και τραυματίες- Στο φως οι χρόνιες αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού

 


Πύρινη κόλαση στη επαρχία Λεμεσού- Δυο νεκροί και τραυματίες- Στο φως οι χρόνιες αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού

Ξημέρωσε μια ακόμη μαύρη μέρα για την Κύπρο, καθώς η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην επαρχία Λεμεσού, αφήνει πίσω της δύο νεκρούς, τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές σε περιουσίες, καλλιέργειες και φυσικό περιβάλλον. Η φωτιά εξαπλώθηκε με πρωτοφανή ταχύτητα, πλήττοντας διαδοχικά τις κοινότητες Μαλλιά, Όμοδος, Κοιλάνι, Βάσα, Άρσος, Ποταμιού και Λόφου, φτάνοντας ως τις παρυφές του Ύψωνα γύρω στα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, δύο άτομα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρίσι, Γαλλία: Οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Γαλλίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Εμανουέλ Μακρόν, συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων. Eliot Blondet -Pool/SIPA/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Βιετνάμ σημαίνει Κράτος του Νότου.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
3
Δεκεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Γιορτάζουν : Γλυκέριος, Γλυκερός

1818
Το Ιλινόι γίνεται η 21η Πολιτεία των Η.Π.Α.
1944
Δεκεμβριανά: Διαδήλωση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου στην Αθήνα καταλήγει σε αιματηρά επεισόδια. Ξεκινά η σύγκρουση των "Δεκεμβριανών" που θα διαρκέσει 33 ημέρες και θα αφήσει πίσω δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εγκλήματα ανείπωτης φρίκης.