Ξέφυγε η κατάσταση στα Πολεμίδια - «Θα θρηνήσουμε θύματα...έρχονται με κουκούλες και λοστούς, χτυπούν αθώα μωρά» - Ο Δήμαρχος στο «Τ»

 


Ξέφυγε η κατάσταση στα Πολεμίδια - «Θα θρηνήσουμε θύματα...έρχονται με κουκούλες και λοστούς, χτυπούν αθώα μωρά» - Ο Δήμαρχος στο «Τ»

Ξέφυγε η κατάσταση στα Πολεμίδια με την παραβατικότητα των νεαρών, αφού κάθε βράδυ ο κόσμος φοβάται όχι μόνο για τις υλικές ζημιές που μπορεί να υποστεί η περιουσία του αλλά και για την ίδια τους τη ζωή.

Ο Δήμαρχος των Πολεμιδιών, Αντρέας Θεοδώρου, μιλώντας στο ThemaOnline , ανέφερε ότι «έστειλα επιστολές στον Αρχηγό της Αστυνομίας, είδα και τον ίδιο τον Υπουργό για να συζητήσουμε για την παραβατικότητα στον Δήμο μας.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.