Πάει Νέα Υόρκη ο Τατάρ - «Επωφελής η συνεργασία σε πρακτικά ζητήματα μέχρι να βρεθεί κοινό έδαφος»

 


Πάει Νέα Υόρκη ο Τατάρ - «Επωφελής η συνεργασία σε πρακτικά ζητήματα μέχρι να βρεθεί κοινό έδαφος»

Την πάγια θέση του για μη επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού αν δεν αναγνωριστεί η «κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς» της τουρκοκυπριακής πλευράς εξέφρασε σε δηλώσεις του σήμερα ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, σημειώνοντας παράλληλα ότι μέχρι να βρεθεί «κοινό έδαφος» η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών σε πρακτικά ζητήματα, μέσω των τεχνικών επιτροπών, είναι επωφελής και για τους Τουρκοκύπριους και για τους Ελληνοκύπριους.

Ο Τουρκοκύπριος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
16
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

622
Αρχή του Μουσουλμανικού ημερολόγιου.
813
Οι Βούλγαροι εμφανίζονται μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως.
1826
Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον τουρκικό στόλο κοντά στην Σάμο.
1906
Καταστροφές Ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους.
1945
Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.