Πυρκαγιά στην Κακοπετρία: Πολίτες έκαναν χρήση σμυρίλιου χωρίς άδεια – Προχωρεί σε καταγγελία το Τμήμα Δασών

 


Πυρκαγιά στην Κακοπετρία: Πολίτες έκαναν χρήση σμυρίλιου χωρίς άδεια – Προχωρεί σε καταγγελία το Τμήμα Δασών

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κακοπετριάς, πριν προλάβει να επεκταθεί.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε σήμερα στις 15:50, προκλήθηκε από πολίτες που έκαναν χρήση ηλεκτρικού εργαλείου (σμυρίλιου) χωρίς άδεια

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:56, προτού επεκταθεί, και το Τμήμα Δασών σε συνεργασία με την Αστυνομία θα προβεί σε καταγγελία των εμπλεκομένων.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μουμπάι, Ινδία: Ένας τεχνίτης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα άγαλμα της ινδουιστικής θεάς Ντούργκα σε εργαστήριο, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Durga Puja. Rajanish Kakade/AP

Ήξερες ότι...

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επικής ταινίας Η Βίβλος, ο σκηνοθέτης Τζον Χιούστον δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Θεός, αλλά εγώ δυσκολεύομαι πολύ».

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
30
Σεπτεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης

Γιορτάζουν : Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

1867
Τα νησιά Μίντγουεϊ γίνονται επίσημα αμερικανικό έδαφος.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1938
Οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας και της Γαλλίας, Νέβιλ Τσάμπερλεϊν και Εντουάρ Νταλαντιέ αντίστοιχα, υπογράφουν με τον Χίτλερ τη Συμφωνία του Μονάχου.
1951
Αδιέξοδο δημιουργείται από τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, αφού δεν επιτρέπουν σε κανένα κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
1954
Τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ καταλήγουν σε συμφωνία για τον επανεξοπλισμό και την είσοδο της Δυτικής Γερμανίας στη συμμαχία.
1961
Στρατιωτική εξέγερση πετυχαίνει τη διάλυση της ένωσης της Συρίας με την Αίγυπτο.
1965
Ταραχές ξεσπούν στην Ινδονησία, με περισσότερο από 1.000.000 νεκρούς, έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος από υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος.
1993
Στη δυτική Ινδία, πάνω από 6.000 είναι οι νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που διαρκεί πέντε λεπτά.