«Φτάνει πια!»: Το πολιτικό restart του Χρ. Τορναρίτη με το κίνημα «Σήκου πάνω»

 


«Φτάνει πια!»: Το πολιτικό restart του Χρ. Τορναρίτη με το κίνημα «Σήκου πάνω»

Έντεκα μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Χριστόφορος Τορναρίτης ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού κινήματος με την ονομασία «Σήκου Πάνω».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», πρόκειται για ένα κάλεσμα αφύπνισης προς τους πολίτες, με στόχο τη ριζική αλλαγή του πολιτικού και κοινωνικού σκηνικού στην Κύπρο.

«Όταν λέμε ‘Σήκου Πάνω’, εννοούμε ξύπνα, στάθου όρθιος, μην τα παρατάς, πάλεψε, ζήσε ελεύθερος. Είναι αυτά που λέω εδώ και 15 χρόνια», δήλωσε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.