Υπουργικό: Ενέκρινε την ανάπτυξη Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας


Υπουργικό: Ενέκρινε την ανάπτυξη Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

Πρόταση για την ανάπτυξη Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ αποφάσισε και τη μετεξέλιξή της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας σε Γενική Διοίκηση Πολιτικής Προστασίας, όπως ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε ότι οι αποφάσεις λήφθηκαν «στη βάση των προτεραιοτήτων που τέθηκαν το 2023 από τον Πρόεδρο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
6
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1850
Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει για πρώτη φορά το παντελόνι τζιν.
1923
Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.
1949
Ο Τζορτζ Όργουελ εκδίδει το «1984».
1995
Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.
1996
Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το MAD TV.