Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η θεία της 7χρονης που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Ελλάδα


Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η θεία της 7χρονης που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Ελλάδα

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του 7χρονου κοριτσιού που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Καλλιθέα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., το κοριτσάκι είχε πάει επίσκεψη σε σπίτι συγγενικού προσώπου της οικογένειας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες πέρασε μέσα από την τζαμαρία μπαλκονόπορτας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, παρά τις προσπάθειες

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Ένας πωλητής περπατά στην παραλία Ιπανέμα κρατώντας καπέλα και είδη παραλίας. Bruna Prado/AP

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Σήμερα


Πέμπτη
29
Μαΐου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Κυανοκράνων

Γιορτάζουν :Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

1453
Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς ύστερα από πολιορκία δύο μηνών, σηματοδοτώντας το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
1953
Ο Νεπαλέζος Τένζινγκ Νοργκάι και ο Νεοζηλανδός Έντμουντ Χίλαρι γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι που φτάνουν στην υψηλότερη κορυφή των Ιμαλαΐων, στο Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.847 μέτρων.
1985
39 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στο στάδιο Χέιζελ των Βρυξελλών, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ Ιταλών και Βρετανών φιλάθλων, πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λίβερπουλ.
1998
Η γαλλική εθνοσυνέλευση αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, προκαλώντας την αντίδραση της Άγκυρας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy