Αποτυχιμένοι στην Κύπρο μεταφέρουν Θεία Κοινωνία με το αυτοκίνητο – Τι μπορεί αν αλλάξει την απόφαση για Τυχικό

 


Αποτυχιμένοι στην Κύπρο μεταφέρουν Θεία Κοινωνία με το αυτοκίνητο – Τι μπορεί αν αλλάξει την απόφαση για Τυχικό

Σοβαρές ανησυχίες για τη δράση ομάδων «αποτυχισμένων» στην Κύπρο εξέφρασε ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο», αναφέρθηκε σε ομάδες πιστών στην Κύπρο, που αποκόπτονται από την επίσημη Εκκλησία και τελούν θρησκευτικές πράξεις εκτός κάθε κανονικής εκκλησιαστικής δομής.

Ο κ. Κυριακού αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σάββα του Αγιορείτη του Λαυριώτη, πρώην μοναχού του Αγίου Όρους, ο οποίος, όπως είπε, εκδιώχθηκε από την Αγία Λαύρα και δραστηριοποιείται

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.