Χειροπέδες σε 43χρονο για διάρρηξη στην Πάφο - Έκλεψε από υπολογιστές μέχρι και γυαλιά διαβάσματος


Χειροπέδες σε 43χρονο για διάρρηξη στην Πάφο - Έκλεψε από υπολογιστές μέχρι και γυαλιά διαβάσματος

Σύνελήφθη 43χρονος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Το περιστατικό διαπράχθηκε σε κατοικία στην επαρχία Πάφου, το απόγευμα στις 05 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία φαίνεται να κλάπηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές [ένας τύπου laptop και ένας τύπου ταμπλέτας], ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μεγάφωνο και δύο ζεύγη γυαλιών ηλίου και διαβάσματος.

Ο 43χρονος συνελήφθη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από στοιχεία που προέκυψαν από

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κάιρο, Αίγυπτος: Κόσμος απολαμβάνει τις διακοπές του Έιντ αλ-Άντχα με βόλτες σε λούνα παρκ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
11
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.