Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ


Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ

Νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ αναλαμβάνει την 1η Ιουνίου ο αντιδήμαρχος διαμερίσματος Ίνειας, του Δήμου Ακάμα, Γιάγκος Τσίβικος.

Ο κ. Τσίβικος που κατάγεται από το διαμέρισμα της Λαόνας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ αναφέρθηκε στους στόχους του, σημειώνοντας πως αυτοί εστιάζονται στο νοικοκύρεμα του Οργανισμού, στην αύξηση των πωλήσεων και στην κερδοφορία του Οργανισμού, ούτως ώστε, να μπορεί να δώσει πίσω στους μετόχους – αμπελουργούς καλύτερες τιμές στην παραλαβή των σταφυλιών.

Ο ΣΟΔΑΠ,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
9
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Ροδάνθη, Ροζάνθη

1822
Κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, οι Τούρκοι παραδίδουν την Ακρόπολη των Αθηνών.
1920
Αρχίζει η προέλαση του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία.
2006
Έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδόσφαιρου στη Γερμανία.