Καταγγελία Οικολόγων: Υγειονομική βόμβα στο Ογκολογικό Τμήμα – «Το Ν.Λευκωσίας λειτουργεί χωρίς άδεια και με σοβαρές παραβιάσεις» - Φωτογ?


Καταγγελία Οικολόγων: Υγειονομική βόμβα στο Ογκολογικό Τμήμα – «Το Ν.Λευκωσίας λειτουργεί χωρίς άδεια και με σοβαρές παραβιάσεις» - Φωτογ class=

Την ανησυχία και τον αποτροπιασμό τους εκφράζουν οι Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σύμφωνα με πρόσφατη υπηρεσιακή έκθεση της Μονάδας Ασφάλειας και Υγείας του νοσηλευτηρίου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους, παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις ότι το νοσοκομείο αποτελεί «πρότυπο», η πραγματικότητα αποκαλύπτει ένα επικίνδυνο περιβάλλον για ασθενείς και προσωπικό. «Η έκθεση αναδεικνύει σοβαρές παραβιάσεις της νομοθεσίας για την

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πιρενόπολις, Βραζιλία: Μασκοφόροι εορταστές συμμετέχουν στο φεστιβάλ Cavalhadas, το οποίο τιμά το Άγιο Πνεύμα, στην πολιτεία Γκοϊάς. Eraldo Peres/AP

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
10
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1822
Οι Τούρκοι που οχυρώθηκαν στην Ακρόπολη παραδίνονται. Επιστρέφουν το 1827 και αποχωρούν το 1830 οριστικά.
1829
Διεξάγεται για πρώτη φορά ο κωπηλατικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των πανεπιστημίων Καίμπριτζ και Οξφόρδης.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1965
Ιδρύεται η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.
1990
Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» επιτίθεται με ρουκέτα εναντίον των γραφείων της εταιρίας Procter & Gamble στην Αθήνα.