Ελληνική Τράπεζα: Έριξε κι άλλο το επιτόκιό της – Επηρεάζει θετικά πάνω από 90 χιλ. δανειολήπτες

 


Ελληνική Τράπεζα: Έριξε κι άλλο το επιτόκιό της – Επηρεάζει θετικά πάνω από 90 χιλ. δανειολήπτες

Σε νέα μείωση του Βασικού Επιτοκίου της προχώρησε η Ελληνική Τράπεζα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μείωση επηρεάζει θετικά την πλειοψηφία των δανειοληπτών της Τράπεζας και συγκεκριμένα πάνω από 90.000 δανειολήπτες.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Τράπεζα, μέλος του Ομίλου Eurobank, ανακοινώνει τη μείωση του βασικού της επιτοκίου κατά 0.33% σε 1.42% από 1.75%, με ισχύ από 16 Μαΐου 2025 . Η μείωση επηρεάζει θετικά την πλειοψηφία των δανειοληπτών της Τράπεζας

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
18
Ιουλίου
2025
Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιορτάζουν : Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία, Αιμίλιος

1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαλή Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
1918
Παρουσιάζεται στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία η οπερέτα Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
1996
Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.