Λάρισα: «Έπεσα κάτω μόλις το έμαθα, πώς το έκανε το παιδί μου αυτό» – Σοκαρισμένος ο πατέρας του 21χρονου μητροκτόνου

 


Λάρισα: «Έπεσα κάτω μόλις το έμαθα, πώς το έκανε το παιδί μου αυτό» – Σοκαρισμένος ο πατέρας του 21χρονου μητροκτόνου

«Έπεσα κάτω μόλις το έμαθα. Πώς το έκανε το παιδί μου αυτό; Γιατί;», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 21χρονου από την Λάρισα που σκότωσε τη 52χρονη μητέρα του τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.05.2025) μέσα στο σπίτι της μετά από μεταξύ τους λογομαχία.

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς Λάρισας, ο 21χρονος έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα του, γύρω στις 04:40 της 12-05-2025, την σκότωσε με μαχαιριές

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
18
Ιουλίου
2025
Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιορτάζουν : Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία, Αιμίλιος

1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαλή Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
1918
Παρουσιάζεται στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία η οπερέτα Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
1996
Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.