Σατανική πεθερά στη Βραζιλία δηλητηρίασε την 37χρονη νύφη της - Ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε ερωμένη και θα τον χώριζε


Σατανική πεθερά στη Βραζιλία δηλητηρίασε την 37χρονη νύφη της - Ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε ερωμένη και θα τον χώριζε

Θύμα δηλητηρίασης από την πεθερά της έπεσε μια 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία όταν, σύμφωνα με τις αρχές, ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της και γιος της δράστιδος είχε ερωμένη και ετοιμαζόταν να τον χωρίσει.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η Λάρισσα Τάλε Λεόνσιο Ροντρίγκες, η οποία ήταν γυμνάστρια πιλάτες, είχε μόλις μάθει για την απιστία του συζύγου της όταν βρέθηκε νεκρή στις 22 Μαρτίου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο σύζυγος της 37χρονης,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ριάντ, Σαουδική Αραβία: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανταλλάσσει χειραψία με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη διάρκεια τελετής υποδοχής. Bandar Algaloud/Courtesy of Saudi Royal Court/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία.

Σήμερα


Τετάρτη
14
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν :Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Ισιδώρα, Σιδέρης, Δώρα

1900
Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1900 στο Παρίσι.
1928
Έναρξη εργασιών της Τράπεζας της Ελλάδος
2006
Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο Άρης επιστρέφει στην Α΄ Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που τον υποχρέωσε να αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Ο Άρης νίκησε στο τελευταίο του παιχνίδι την Κέρκυρα με 3-1 μπροστά σε 20.000 φιλάθλους του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy