Υπό πενθήμερη κράτηση 35χρονος που συνελήφθη για κλοπή περιουσίας από όχημα στη Λεμεσό

 


Υπό πενθήμερη κράτηση 35χρονος που συνελήφθη για κλοπή περιουσίας από όχημα στη Λεμεσό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε, την Παρασκευή, 35χρονος ύποπτος για υπόθεση κλοπής περιουσίας από όχημα. Εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ανακριτές του προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου, μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας, σε σχέση με την κλοπή περιουσίας, αξίας 2.650 ευρώ, από σταθμευμένο όχημα στο κέντρο της πόλης, στις 27 Απριλίου.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εξασφαλίστηκε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
19
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.