«Καρφιά» πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ προς Αναστασιάδη - «Τον θεωρούσα απατεώνα»


«Καρφιά» πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ προς Αναστασιάδη - «Τον θεωρούσα απατεώνα»

Στις σχέσεις του με τον πρώην Πρόεδρο Αναστασιάδη έκανε αναφορά ο πρώην Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο, John M. Koenig, χαρακτηρίζοντας τον «απατεώνα».

Σε άρθρο του στο Substack,  ο πρώην Αμερικανός Πρέσβης μίλησε για την παρουσία του στην Κύπρο ως Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών (για την περίοδο 2012 μέχρι το 2015), επισημαίνοντας παράλληλα τις θυελλώδεις σχέσεις με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σχετικά με την σχέση του με

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αχμενταμπάντ, Ινδία: Γυναίκες συγγενείς και φίλες του Άκας Πάτνι, θύματος της αεροπορικής τραγωδίας της Air India, θρηνούν κατά τη διάρκεια της κηδείας του. Ajit Solanki/AP

Ήξερες ότι...

Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
19
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα του Πατέρα

Γιορτάζουν : Παΐσιος, Παϊσης, Παϊσία

325
Λήγουν οι εργασίες της Α Οικουμενικής Συνόδου στη Νίκαια της Βιθυνίας. Καθιερώνεται το Σύμβολο της Πίστης ("Πιστεύω") και η μέθοδος υπολογισμού του Πάσχα.
1912
Στις ΗΠΑ καθιερώνεται η 8ωρη εργασία.
1913
Κηρύχθηκε ο Β Βαλκανικός Πόλεμος.
1943
Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς ανακοινώνει επίσημα ότι δεν υπάρχουν πια Εβραίοι στο Βερολίνο.
2000
Η Ελλάς υπογράφει την ένταξή της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.