Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 34χρονου που παρασύρθηκε από όχημα


Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 34χρονου που παρασύρθηκε από όχημα

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 34χρονος διανομέας φαγητού, από το Πακιστάν, όταν το ηλεκτρικό του μοτοποδήλατο παρασύρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από αυτοκίνητο, στη συμβολή της λεωφόρου Ομονοίας με την οδό Πάφου, στη Λεμεσό. Θετικός στον προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ βρέθηκε ο 38χρονος οδηγός του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος και συνελήφθη.

Νεκρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο 34χρονος Yasir Shah, οι οικείοι του οποίου έγινε κατορθωτό να ενημερωθούν για τον

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
21
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής

Γιορτάζουν : Κανένας

1734
Στο Μόντρεαλ της Νέας Γαλλίας (στο σημερινό Καναδά), η σκλάβα Μαρί-Ζοζέφ Ανζελίκ απαγχονίζεται, αφού πρώτα βασανίστηκε δημόσια και ομολόγησε την ενοχή της για τον εμπρησμό που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πόλης.
1919
Γενική απεργία στην Γουίνιπεγκ του Καναδά καταστέλεται βιαίως από την αστυνομία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο απεργών και τον τραυματισμό άλλων δεκαπέντε («Ματωμένο Σάββατο»).
1994
Η ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα σε παγκόσμιο κύπελλο και χάνει από την Αργεντινή με 4–0. Τρία γκολ σημειώνει ο Μπατιστούτα και ένα ο Μαραντόνα.