Ανάγκες σε τρόφιμα για δυο οικογένειες στη Λευκωσία: «Σε παρακαλώ έχω δυο παιδάκια και ο άντρας μου είναι χωρίς δουλειά»


Ανάγκες σε τρόφιμα για δυο οικογένειες στη Λευκωσία: «Σε παρακαλώ έχω δυο παιδάκια και ο άντρας μου είναι χωρίς δουλειά»

Η εθελοντική ομάδα «For a Better World» απευθύνει έκκληση για βοήθεια , ενημερώνοντας για τις ανάγκες δύο οικογενειών στη Λευκωσία που βρίσκονται σε δεινή κατάσταση.

Η πρώτη οικογένεια έχει δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 13 ετών, και αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, καθώς ο πατέρας τους έχασε πρόσφατα την εργασία του. Η οικογένεια χρειάζεται επειγόντως τρόφιμα ψυγείου, όπως κρέατα, είδη σάντουιτς, γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά, καθώς και κατεψυγμένα προϊόντα.

Η δεύτερη οικογένεια

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Μια Ισραηλινή στρατιώτης εκτός υπηρεσίας κρατά ένα τυφέκιο M16 καθώς περπατά κοντά στην παραλία του Τελ Αβίβ. Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν αυτή την εβδομάδα τις ισραηλινές πόλεις Τελ Αβίβ και Χάιφα, καταστρέφοντας κατοικίες και εντείνοντας τις ανησυχίες των παγκόσμιων ηγετών στη φετινή σύνοδο της G7 ότι η σύγκρουση μεταξύ των δύο περιφερειακών αντιπάλων θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ευρύτερο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ohad Zwigenberg/AP

Ήξερες ότι...

Τα Μίκυ Μάους είχαν απαγορευτεί στη Φινλανδία, επειδή ο Ντόναλντ δεν φορούσε παντελόνι!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
23
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1894
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ιδρύεται στο Παρίσι, έπειτα από την πρωτοβουλία του Πιέρ ντε Κουμπερτέν.
1956
Ο Γκαμάλ Άμπντελ Νάσερ εκλέγεται πρόεδρος της Αιγύπτου.
1990
H Μολδαβία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την ΕΣΣΔ.
1996
Ο αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος βρίσκεται νεκρός από βολή πυροβόλου όπλου στην καμπίνα 53 του πλοίου Πήγασος. Κατά μία εκδοχή πρόκειται για αυτοκτονία, κατά άλλη σκοτώθηκε από τις ειδικές δυνάμεις που ανέβηκαν στο πλοίο για να τον συλλάβουν.