Ποιο μέρος του «έστησαν σούβλες στη μέση του highway» δεν κατάλαβες Αρχηγέ μου;  

 


Ποιο μέρος του «έστησαν σούβλες στη μέση του highway» δεν κατάλαβες Αρχηγέ μου;  

Τέσσερις μέρες μετά το clusterfuck στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού που έκλεισαν για δυόμισι ώρες κυνηγοί μέλη του ΚΕΚΚ με τις ευλογίες της Αστειονομίας και ο θόρυβος όχι μόνο δεν έχει κοπάσει αλλά όπως όλα δείχνουν το δούλεμα εκ μέρους των Αρχών γίνεται πλέον κατάμουτρα και χωρίς να κρατούνται τα στοιχειώδη προσχήματα.

Η κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών ζήτησε εξηγήσεις από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη για το φιάσκο κι εκείνος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
19
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.