Το ζουμερό φρούτο που κρατά νέους τους μυς – Ποιοι ωφελούνται περισσότερο

 


Το ζουμερό φρούτο που κρατά νέους τους μυς – Ποιοι ωφελούνται περισσότερο

Δεύτερη κύρια αιτία θανάτου λόγω τραυματισμού για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών αποτελούν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας οι πτώσεις, καθιστώντας τις ένα εξαιρετικά συχνό και επικίνδυνο πρόβλημα.

Καθίσταται, λοιπόν, προφανές ότι, καθώς οι άνθρωποι γερνούν, η διατήρηση της υγείας των μυών είναι εξαιρετικά σημαντική για την κινητικότητα, τη δύναμη και τη συνολική ευεξία.

Η διατήρηση της μυϊκής λειτουργίας είναι απαραίτητη για την ισορροπία, την υγεία των οστών

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Η χειραψία Πούτιν Τραμπ: Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη στρατιωτική βάση Ελμεντορφ–Ρίτσαρντσον, στο Ανκορατζ της Αλάσκας. Reuters

Ήξερες ότι...

Το 1060 στην Αγγλία κατασκευάστηκε νόμισμα σε σχήμα τετράφυλλου τριφυλλιού. Ο κάτοχός του μπορούσε να σπάσει κάποιο από τα φύλλα του και να το χρησιμοποιήσει ως ανεξάρτητο νόμισμα.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
25
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος, Τίτος, Τίτης, Τίτα, Τίτη

1835
Η εφημερίδα The New York Sun αρχίζει να δημοσιεύει, σαν φάρσα, μία σειρά έξι κειμένων τα οποία μιλούν για τη ζωή στη Σελήνη.
1898
Οι Τούρκοι σφάζουν 700 Έλληνες και 15 Άγγλους στο Ηράκλειο Κρήτης.
1914
Διχασμός στην Ελλάδα. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος παραιτείται από την πρωθυπουργία.
1921
Η Γερμανία υπογράφει συμφωνία ειρήνης με τις ΗΠΑ, τερματίζοντας επίσημα την από 1917 εμπόλεμη κατάσταση.
1939
Β Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Αδόλφος Χίτλερ διατάζει επίθεση κατά της Πολωνίας.
1944
Β Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Σύμμαχοι απελευθερώνουν το Παρίσι από τους Ναζί.
1980
Η Microsoft ανακοινώνει την έκδοση του Unix, Xenix.
1993
Στο Τόγκο, ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Αφρικής (στην εξουσία από το 1967), Νασίγκμπε Εγιαντέμα, κερδίζει τις προεδρικές εκλογές για πολλοστή φορά
2007
Μια σειρά από μεγάλες δασικές πυρκαγιές ξεκινούν στην Πελοπόννησο, την Εύβοια και άλλα σημεία της Ελλάδας, ξεκινώντας έτσι τη μεγαλύτερη καταστροφή δασών στην καταγεγραμμένη ιστορία της χώρας, και μια από τις φονικότερες παγκοσμίως, αφού τα θύματα ανέρχονται σε δεκάδες.