Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο στη Θεσσαλονίκη για γενετήσιες πράξεις σε 12χρονη αθλήτρια

 


Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο στη Θεσσαλονίκη για γενετήσιες πράξεις σε 12χρονη αθλήτρια

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης έναν 68χρονο προπονητή του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις που τέλεσε σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη το 2019, 13 χρόνια μετά τα καταγγελλόμενα περιστατικά, όταν η παθούσα, η οποία έχει μεγάλες διακρίσεις στο άθλημά της και πλέον είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία.

«Όλα αυτά τα χρόνια ένιωθα ένας βάρος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
17
Ιουλίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης

Γιορτάζουν : Μαρίνα, Μαρίνος, Αλίκη

180
Δώδεκα άνθρωποι εκτελούνται στη Βόρεια Αφρική λόγω της χριστιανικής τους πίστης. Πρόκειται για την παλαιότερη καταγραφή Χριστιανισμού σ εκείνη την περιοχή.
1751
Ίδρυση της «Αρχαίας Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας», ή αλλιώς ονομαζόμενης «Μεγάλης Στοάς των Ελευθέρων και Αποδεκτών Τεκτόνων της Αγγλίας».
1815
Ο Μέγας Ναπολέων παραδίνεται στις βρετανικές δυνάμεις στο Ροσφόρ.
1912
Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές αρχές και ανακηρύσσουν την "Ικαριακήν Πολιτείαν".
1913
Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελ. Βενιζέλος.
1945
Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να επιστρέψει στην Ελλάδα.
1953
Πόλεμος της Κορέας: Το Τάγμα ΕΚΣΕ στην Κορέα αποκρούει ισχυρή κινεζική επίθεση στο Β.Δ. τμήμα της Ζουγκάμ - Νι.