Φρικτό έγκλημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί - Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί μια ασθενή

 


Φρικτό έγκλημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί - Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί μια ασθενή

Τραγικό θάνατο από τα χέρια ενός 44χρονου τρόφιμου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί βρήκε μια 44χρονη επίσης ασθενής στο ίδιο νοσοκομείο σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η δολοφονία συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο 47χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 44χρονη με ένα κομμάτι γυαλί.

Μετά την επίθεση, ο 47χρονος φέρεται να βγήκε από τον χώρο στον οποίο συνέβη το έγκλημα και

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεβίλλη, Ισπανία: Ακτιβιστές της Greenpeace κρέμονται από το κτήριο Las Setas διαμαρτυρόμενοι για τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης. Marcelo del Pozo/Reuters

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
1
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κοσμάς, Δαμιανός, Δαμιανή, Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1858
Στη Linnean Society του Λονδίνου γίνεται κοινή παρουσίαση των θεωριών του Κάρολου Δαρβίνου και του Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας για την εξέλιξη των ειδών.
1863
Αμερικανικός εμφύλιος: Ξεκινά η μάχη του Γκέτισμπεργκ.
1960
Ανεξαρτησία της Σομαλίας.
1962
Ανεξαρτησία του Μπουρούντι.
1972
Αρχίζει στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας η περίφημη σκακιστική αναμέτρηση μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Σοβιετικού Μπόρις Σπάσκι, και του Αμερικανού διεκδικητή Μπόμπι Φίσερ.
2004
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κερδίζει στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την ομάδα της Τσεχίας με 1-0 και προκρίνεται στον τελικό.To γκόλ πετυχαίνει στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας.