Οι τσακωμοί είναι φυσικό κομμάτι κάθε σχέσης, αλλά είναι σημαντικό να τους διαχειριζόμαστε με υγιή τρόπο. Οι υγιείς τσακωμοί δεν αφορούν τη διαρκή ένταση, αλλά το να εκφράζει ο καθένας τα συναισθήματά του και τις ανάγκες του με σεβασμό, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κατανοήσει και τον άλλον.
Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters
Ήξερες ότι...
Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Σήμερα
Δευτέρα
14
Ιουλίου
2025
Γιορτάζουν : Νικόδημος
1789
Γαλλική Επανάσταση: Κατάληψη της Βαστίλης.
1913
Γεννήσεις: Χαβιέ Σολάνα, Ισπανός πολιτικός
1933
Gleichschaltung: Στη Γερμανία, όλα τα πολιτικά κόμματα κηρύσσονται παράνομα εκτός από το Εθνικοσοσιαλιστικό.
1977
Γεννήσεις: Πρικίπισσα Βικτωρία Επίσημη διάδοχος του βασιλικού στέμματος της Σουηδίας