Λετυμπιώτης: Απαντά στις επικρίσεις Στεφάνου - «Του πήρε λίγο περισσότερη ώρα φέτος να τοποθετηθεί» - Βίντεο


Λετυμπιώτης: Απαντά στις επικρίσεις Στεφάνου - «Του πήρε λίγο περισσότερη ώρα φέτος να τοποθετηθεί» - Βίντεο

Για την παρουσίαση του ετήσιου κυβερνητικού προγραμματισμού για το 2025, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο κ.Λετυμπιώτης απάντησε και στις επικρίσεις του Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι  «Του πήρε λίγο περισσότερη ώρα φέτος να τοποθετηθεί, πέρσι τοποθετήθηκε πριν καν τελειώσει» την ομιλία του ο ΠτΔ.

Διευκρίνισε ότι ο ΠτΔ παρέθεσε τις προτεραιότητες για το 2025 και ότι όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση ότι δεν έγιναν, δεν

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
6
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1850
Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει για πρώτη φορά το παντελόνι τζιν.
1923
Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.
1949
Ο Τζορτζ Όργουελ εκδίδει το «1984».
1995
Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.
1996
Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το MAD TV.