Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

 


Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 58χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση ζώων εργασίας, σε αγροτική περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται ότι ως ιδιοκτήτης τριών γαϊδουριών κι ενός αλόγου δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και συγκεκριμένα είχε τα ζώα δεμένα σε πασσάλους, χωρίς αυτά να έχουν πρόσβαση σε τροφή και νερό.

Μετά τη σύλληψή του σε βάρος του 58χρονου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.