Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

 


Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν, την Τρίτη, πέντε πρόσωπα, δυο ενήλικες και τρεις ανήλικοι, σε σχέση με τα επεισόδια βίας και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν, στις 2 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης».

Πρόκειται για 15χρονο, 16χρονο, 17χρονο, 19χρονο και 24χρονο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο αξιολόγησης μαρτυριών, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών υπόπτων που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου.

Τα πέντε νεαρά πρόσωπα,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα: Ο Λόνι Στ. Τζούνιορ ΙΙ, εκτοπισμένος από τον τυφώνα Κατρίνα, κοιτάζει μέσα από ένα παράθυρο στο Μουσείο Πλημμυρισμένου Σπιτιού, μια αναπαράσταση σε φυσικό μέγεθος που αναπαριστά πώς έμοιαζαν τα σπίτια της γειτονιάς μετά την κατάρρευση των φραγμάτων κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, καθώς πλησιάζει η 20ή επέτειος της καταστροφής. Kathleen Flynn/Reuters

Ήξερες ότι...

Στις αρχές του 19ου αιώνα, κάποιοι βιομήχανοι είχαν κατασκευάσει ρολόγια που έπαιρναν ενέργεια από τη μυϊκή προσπάθεια των εργατών, καθυστερώντας το τέλος της εργάσιμης μέρας, έως ότου βέβαια εξαντληθούν τελείως οι εργάτες.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
29
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1756
Ο Φρειδερίκος Β της Πρωσίας εξαπολύει επίθεση εναντίον της Σαξωνίας ξεκινώντας τον Επταετή Πόλεμο.
1821
Ο Οσμάν Πασάς εισβάλλει στην επαρχία των Σφακίων και καίει το Άσκυφο. Για πρώτη φορά μετά το 1770 οι Τούρκοι κυριεύουν τα Σφακιά.
1824
Ναυμαχία του Γέροντα: Ο Ελληνικός Στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, κατατροπώνει τον ενωμένο τουρκο-αιγυπτιακό στόλο.
1825
Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βραζιλίας.
1949
Η Σοβιετική Ένωση πραγματοποιεί την πρώτη της πυρηνική δοκιμή στην έρημο του Καζακστάν.
1966
Οι Μπητλς (Beatles) δίδουν τη τελευταία τους συναυλία στο Κάντλστικ Παρκ (Candlestick Park) στην Καλιφόρνια.
2004
Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.