Θάνατος 24χρονου: Σε διαθεσιμότητα ο ιατροδικαστής μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας
Το Υπουργικό Συμβούλιο, σε απογευματινή του συνεδρία σήμερα, αποφάσισε αναφορικά με την υπόθεση νεκρού 24χρονου αλλοδαπού σε ανοιχτό χώρο στον Στρόβολο, τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να εξετάσει ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα από τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την αυτοψία και στη συνέχεια τη νεκροτομή.
Διέλευση Ζικίμ, Γάζα: Παλαιστίνιοι συγκεντρώνονται σε σημείο διανομής τροφίμων για να παραλάβουν τις περιορισμένες προμήθειες αλεύρου και βρεφικού γάλακτος που παραδόθηκαν μέσω του συνοριακού περάσματος. Anadolu/Getty Images
Ήξερες ότι...
Το 62 μ.Χ., ο Νέρωνας έστειλε σκλάβους στα Απέννινα Όρη, για να του φέρουν φρέσκο χιόνι. Όταν επέστρεψαν οι σκλάβοι, ο Νέρωνας πήρε το χιόνι, πρόσθεσε φρούτα και μέλι και το έφαγε ως παγωτό.