Αλέξης Κούγιας: Ο όρος που έθετε στις γυναίκες της ζωής του και η εξομολόγηση που είχε κάνει για τη σύντροφό του

 


Αλέξης Κούγιας: Ο όρος που έθετε στις γυναίκες της ζωής του και η εξομολόγηση που είχε κάνει για τη σύντροφό του

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως έχει εξομολογηθεί, εδώ και τρία χρόνια δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Είναι κάτι που δεν ήθελε να αποκαλύψει ούτε στα παιδιά του, ωστόσο ένας δημοσιογράφος έκανε εξώφυλλο την περιπέτεια της υγείας του και έτσι αναγκάστηκε να μιλήσει και στην οικογένειά του, αλλά και σε όλο τον κόσμο, μέσα από εκπομπές, για την κατάστασή του.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μουμπάι, Ινδία: Ένας τεχνίτης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα άγαλμα της ινδουιστικής θεάς Ντούργκα σε εργαστήριο, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Durga Puja. Rajanish Kakade/AP

Ήξερες ότι...

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επικής ταινίας Η Βίβλος, ο σκηνοθέτης Τζον Χιούστον δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Θεός, αλλά εγώ δυσκολεύομαι πολύ».

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
30
Σεπτεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης

Γιορτάζουν : Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

1867
Τα νησιά Μίντγουεϊ γίνονται επίσημα αμερικανικό έδαφος.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1938
Οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας και της Γαλλίας, Νέβιλ Τσάμπερλεϊν και Εντουάρ Νταλαντιέ αντίστοιχα, υπογράφουν με τον Χίτλερ τη Συμφωνία του Μονάχου.
1951
Αδιέξοδο δημιουργείται από τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, αφού δεν επιτρέπουν σε κανένα κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
1954
Τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ καταλήγουν σε συμφωνία για τον επανεξοπλισμό και την είσοδο της Δυτικής Γερμανίας στη συμμαχία.
1961
Στρατιωτική εξέγερση πετυχαίνει τη διάλυση της ένωσης της Συρίας με την Αίγυπτο.
1965
Ταραχές ξεσπούν στην Ινδονησία, με περισσότερο από 1.000.000 νεκρούς, έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος από υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος.
1993
Στη δυτική Ινδία, πάνω από 6.000 είναι οι νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που διαρκεί πέντε λεπτά.