Επανήλθε η πρόσβαση στις κυβερνητικές υπηρεσίες - Υπάρχουν ενδείξεις για κυβερνοεπίθεση;

 


Επανήλθε η πρόσβαση στις κυβερνητικές υπηρεσίες - Υπάρχουν ενδείξεις για κυβερνοεπίθεση;

Έχει επανέλθει η πρόσβαση στις διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες, δήλωσε την Πέμπτη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), η αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής (ΤΥΠ), του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Νόρμα Κλίππη-Πεκρή, σημειώνοντας ότι τα αίτια που προκάλεσαν την προσωρινή μη λειτουργία των διαδικτυακών κυβερνητικών υπηρεσιών διερευνώνται.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ η κ. Κλίππη είπε ότι στην παρούσα φάση επανήλθε η προσβασιμότητα στις διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες μετά και το πρόβλημα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα: Ο Λόνι Στ. Τζούνιορ ΙΙ, εκτοπισμένος από τον τυφώνα Κατρίνα, κοιτάζει μέσα από ένα παράθυρο στο Μουσείο Πλημμυρισμένου Σπιτιού, μια αναπαράσταση σε φυσικό μέγεθος που αναπαριστά πώς έμοιαζαν τα σπίτια της γειτονιάς μετά την κατάρρευση των φραγμάτων κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, καθώς πλησιάζει η 20ή επέτειος της καταστροφής. Kathleen Flynn/Reuters

Ήξερες ότι...

Στις αρχές του 19ου αιώνα, κάποιοι βιομήχανοι είχαν κατασκευάσει ρολόγια που έπαιρναν ενέργεια από τη μυϊκή προσπάθεια των εργατών, καθυστερώντας το τέλος της εργάσιμης μέρας, έως ότου βέβαια εξαντληθούν τελείως οι εργάτες.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
29
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1756
Ο Φρειδερίκος Β της Πρωσίας εξαπολύει επίθεση εναντίον της Σαξωνίας ξεκινώντας τον Επταετή Πόλεμο.
1821
Ο Οσμάν Πασάς εισβάλλει στην επαρχία των Σφακίων και καίει το Άσκυφο. Για πρώτη φορά μετά το 1770 οι Τούρκοι κυριεύουν τα Σφακιά.
1824
Ναυμαχία του Γέροντα: Ο Ελληνικός Στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, κατατροπώνει τον ενωμένο τουρκο-αιγυπτιακό στόλο.
1825
Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βραζιλίας.
1949
Η Σοβιετική Ένωση πραγματοποιεί την πρώτη της πυρηνική δοκιμή στην έρημο του Καζακστάν.
1966
Οι Μπητλς (Beatles) δίδουν τη τελευταία τους συναυλία στο Κάντλστικ Παρκ (Candlestick Park) στην Καλιφόρνια.
2004
Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.