Απομακρύνεται από το σχολείο ο καθηγητής που ασέλγησε στην 14χρονη μαθήτρια στην Ελλάδα

 


Απομακρύνεται από το σχολείο ο καθηγητής που ασέλγησε στην 14χρονη μαθήτρια στην Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση με τον 52χρονο που ήταν καθηγητής σε Γυμνάσιο στον Άλιμο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης μαθήτριας.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί και ΕΔΕ όπως προβλέπεται και «μέχρι να τελειώσει, ο καθηγητής θα απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του, καθώς αυτή είναι η διαδικασία», ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «από τη στιγμή που

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεβίλλη, Ισπανία: Ακτιβιστές της Greenpeace κρέμονται από το κτήριο Las Setas διαμαρτυρόμενοι για τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης. Marcelo del Pozo/Reuters

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
1
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κοσμάς, Δαμιανός, Δαμιανή, Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1858
Στη Linnean Society του Λονδίνου γίνεται κοινή παρουσίαση των θεωριών του Κάρολου Δαρβίνου και του Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας για την εξέλιξη των ειδών.
1863
Αμερικανικός εμφύλιος: Ξεκινά η μάχη του Γκέτισμπεργκ.
1960
Ανεξαρτησία της Σομαλίας.
1962
Ανεξαρτησία του Μπουρούντι.
1972
Αρχίζει στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας η περίφημη σκακιστική αναμέτρηση μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Σοβιετικού Μπόρις Σπάσκι, και του Αμερικανού διεκδικητή Μπόμπι Φίσερ.
2004
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κερδίζει στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την ομάδα της Τσεχίας με 1-0 και προκρίνεται στον τελικό.To γκόλ πετυχαίνει στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας.