Νεαρός «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Οδηγούσε με 218 χιλιόμετρα


Νεαρός «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Οδηγούσε με 218 χιλιόμετρα

Με ταχύτητα 218 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, στο ύψος της Αραδίππου, εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του, άντρας ηλικίας 32 ετών, γύρω στις 11.40 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 32χρονος ανακόπηκε για έλεγχο και συνελήφθη από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.

Οδηγήθηκε με το όχημα του στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με το

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πραγιαγκράτζ, Ινδία: Ένα παιδί ντυμένο ως η ινδουιστική θεότητα Σίβα ζητά ελεημοσύνη την παραμονή του ετήσιου φεστιβάλ Maha Shivaratri. Punit Paranjpe/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα καρότα είχαν μοβ χρώμα τον μεσαίωνα.

Σήμερα


Τετάρτη
26
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Φώτιος, Φωτεινή, Φανή, Φώτης, Φωτεινός

1909
Ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομονοίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης Γεώργιου Θεοτόκη. Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.
1936
Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, ο Φέρντιναντ Πόρσε παρουσιάζει το «λαϊκό αυτοκίνητο», γνωστότερο ως Volkswagen.
1995
Η παλαιότερη επενδυτική τράπεζα της Βρετανίας Barings Bank καταρρέει, όταν ένας υπάλληλός της χάνει στην αγορά παραγώγων κεφάλαια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα αγορασθεί για 1 λίρα από την ING.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy