Δύο αντικείμενα στο μπάνιο είναι πηγές εκατοντάδων ιών


Δύο αντικείμενα στο μπάνιο είναι πηγές εκατοντάδων ιών

Πολλοί από εμάς θεωρούμε το μπάνιο μας έναν ασφαλή χώρο, όπου η καθαριότητα έχει πρωταρχική σημασία. Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες αποκαλύπτουν την ύπαρξη αόρατης ζωής σε απρόσμενα σημεία αυτού του χώρου. Αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως οι κεφαλές του ντους και οι οδοντόβουρτσες, μπορεί να είναι εστίες εκατοντάδων ιών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άγνωστοι μέχρι πρόσφατα.

Οι κεφαλές ντους και οι οδοντόβουρτσες περιέχουν μια εξαιρετικά ποικιλόμορφη γκάμα ιών, οι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μεντόν, Γαλλία: Επισκέπτες παρατηρούν ένα γλυπτό φτιαγμένο από πορτοκάλια και λεμόνια στο 91ο Φεστιβάλ Λεμονιού. Το φετινό θέμα είναι «Ταξίδι στα αστέρια». Sébastien Nogier/EPA

Ήξερες ότι...

Η πρώτη νησίδα ασφαλείας σε δρόμο κατασκευάστηκε με δικά του έξοδα από τον Συνταγματάρχη Pierrepoint, έξω από τη λέσχη του στο Λονδίνο. Σκοτώθηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τη νησίδα.

Σήμερα


Πέμπτη
20
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1857
Τερματίζεται η αγγλογαλλική κατοχή Αθηνών-Πειραιώς, η οποία έγινε με πρόσχημα εξαναγκασμού της Ελλάδος σε ουδετερότητα κατά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο.
1872
Εγκαίνια του Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη.
1913
Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β Βαλκανικού Πολέμου.)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy