Τραγικός θάνατος γυναίκας σε τροχαίο στο Πήλιο - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μαζί με το σκυλάκι της


Τραγικός θάνατος γυναίκας σε τροχαίο στο Πήλιο - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μαζί με το σκυλάκι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Αυστρία, όταν απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, που άρπαξε φωτιά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο Νότιο Πήλιο.

Όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ όταν η γυναίκα από την Αυστρία ,που ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου, είχε μεταβεί με το μεγάλο τζιπ που η ίδια οδηγούσε,στον Πλατανιά για να δει καποιους φίλους. Στην επιστροφή προς το

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πάμπλονα, Ισπανία: Παιδιά τρέχουν μπροστά από ένα άτομο που ενσαρκώνει έναν “Toro de Fuego” (ταύρο της φωτιάς) κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Σαν Φερμίν. Ο ‘Toro de Fuego’ είναι μια φιγούρα σε σχήμα ταύρου φορτωμένη με πυροτεχνήματα, η οποία μεταφέρεται στους δρόμους κατά τη διάρκεια ορισμένων φεστιβάλ στην Ισπανία. Miguel Riopa/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Σήμερα


Δευτέρα
15
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Κήρυκος

1099
Α Σταυροφορία: οι Χριστιανοί στρατιώτες καταλαμβάνουν το Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.
1410
Το Τάγμα των Τευτόνων Iπποτών υφίσταται συντριπτική ήττα από τις ενωμένες δυνάμεις του Βασιλείου της Πολωνίας και του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας στο Τάννενμπεργκ ή Γκρούνβαλντ.
1945
Η πρώτη ατομική έκρηξη στην ιστορία της ανθρωπότητας, με την κωδική ονομασία Trinity, στην έρημο Jornada del Muerto, 200 περίπου μίλα απ το Los Alamos.
1974
Η ελληνική στρατιωτική κυβέρνηση με αρχηγό τον ταξίαρχο Ιωαννίδη οργανώνει πραξικόπημα στη Λευκωσία, που οδηγεί στην ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακάριου και στον ορισμό του Νίκου Σαμψών ως Προέδρου της Κύπρου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy