Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο του ισραηλινού στρατού με νέες επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ


Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο του ισραηλινού στρατού με νέες επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού κατά της Χεζμπολάχ. Σε βίντεο φαίνονται οι νέες ισραηλινές επιθέσεις κατά της οργάνωσης με έδρα τον Λίβανο.

«Απαντούμε στις σημερινές εκτοξεύσεις προς το έδαφος του κράτους του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ημέρας» τονίζεται σε βίντεο που ανέβασαν οι IDF.

«Νωρίτερα σήμερα, πολεμικά αεροσκάφη των IDF επιτέθηκαν σε επιχειρησιακά στρατηγεία και τρομοκρατικές υποδομές της Χεζμπολάχ ως απάντηση στις εκτοξεύσεις προς το έδαφος του κράτους

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Επεισόδια για το κρέας σκύλων: Εν αναμονή του νομοσχεδίου που θέλει να φέρει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας για την απαγόρευση της κατανάλωσης σκυλίσιου κρέατος, οι εκτροφείς του συγκεντρώθηκαν έξω από την προεδρικό μέγαρο στην Σεούλ. Κάποιοι είχαν φέρει και τα αγροτικά τους μαζί με κλουβιά φορτωμένα με σκύλους, διεκδικώντας την επιβίωση της «εργασίας» τους με την διαμαρτυρία να καταλήγει σε επεισόδια.REUTERS/Kim Hong-Ji

Ήξερες ότι...

Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666.

Σήμερα


Πέμπτη
7
Δεκεμβρίου
2023
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy