Από που θα δείτε τους αγώνες Πάφος FC-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αγγλία-Ιταλία (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 22/07)

 


Από που θα δείτε τους αγώνες Πάφος FC-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αγγλία-Ιταλία (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 22/07)

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Πάφο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Β' προκριματικό του Champions League και ο πρώτος ημιτελικός του Euro Γυναικών μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας, ξεχωρίζουν από το σημερινό (22/07) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουκρανία: Στο καρέ αυτό από βίντεο, ένα ρωσικό όλμο Tyulpan διαμετρήματος 240 χιλιοστών εκτοξεύει πυρά προς ουκρανικές θέσεις σε άγνωστη τοποθεσία. Russian Defense Ministry Press Service/AP

Ήξερες ότι...

Η Πεζό αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα, ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909, για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
24
Οκτωβρίου
2025
Ημέρα του ΟΗΕ

Παγκόσμια Ημέρα Ακτών

Γιορτάζουν :Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

1909
Η Ελληνική κυβέρνηση αγοράζει το Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα 8 από τα 24 εκατομμύρια δραχμές είναι δωρεά του Αβέρωφ.
1929
Καταρρέει ο δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, αρχή της διεθνούς οικονομικής ύφεσης. Ο πανικός οδηγεί στην αναγκαστική εκποίηση 19.000.000 μετοχών. Μέσα σε λίγες ώρες χάνεται επενδυμένη υπεραξία 23 δις δολαρίων. Μέσα στη μέρα κλείνουν 50.000 επιχειρήσεις.
1935
Η Ιταλία εισβάλλει στην Αιθιοπία.
1973
Τελειώνει ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ.