ΠΕΓΕΙΑ 2014: Δημόσια Απάντηση σε Ανακοίνωση ΠΑΣΠ


Το Σωματείο Θέμα: Δημόσια Απάντηση σε Ανακοίνωση ΠΑΣΠ – Απαίτηση Ανάκλησης.

Άνευ Βλάβης

Το Σωματείο ΠΕΓΕΙΑ 2014 εκφράζει την έντονη αντίδρασή του απέναντι στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, η οποία περιέχει ψευδείς, ατεκμηρίωτους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος μας, χωρίς προηγούμενη οποιαδήποτε διερεύνηση ή επικοινωνία.

Ο ΠΑΣΠ επέλεξε να στηρίξει τα συμπεράσματά του αποκλειστικά σε τηλεφωνικές συνομιλίες με ποδοσφαιριστές, χωρίς να αναζητήσει τη θέση του Σωματείου ή να επαληθεύσει επίσημα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πιρενόπολις, Βραζιλία: Μασκοφόροι εορταστές συμμετέχουν στο φεστιβάλ Cavalhadas, το οποίο τιμά το Άγιο Πνεύμα, στην πολιτεία Γκοϊάς. Eraldo Peres/AP

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
10
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1822
Οι Τούρκοι που οχυρώθηκαν στην Ακρόπολη παραδίνονται. Επιστρέφουν το 1827 και αποχωρούν το 1830 οριστικά.
1829
Διεξάγεται για πρώτη φορά ο κωπηλατικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των πανεπιστημίων Καίμπριτζ και Οξφόρδης.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1965
Ιδρύεται η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.
1990
Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» επιτίθεται με ρουκέτα εναντίον των γραφείων της εταιρίας Procter & Gamble στην Αθήνα.