Λανσάρισμα στην Ελλάδα: Το νέο Omoda 9 SHS, το νέο υβριδικό καταναλώνει 0,2 λτ./100 χλμ.
Το νέο Omoda 9 SHS με μήκος 4.77 μέτρα, με τετρακίνηση, έχει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 145 χλμ., πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία, αυτονομία που ξεπερνά τα 1.100 χλμ. και συνολική ισχύς που φτάνει τους 605 ίππους.
Λονδίνο, Αγγλία: Η Ντέμπορα Τέρνες, πρώην επικεφαλής του BBC News, μιλά στα μέσα ενημέρωσης έξω από το Broadcasting House. Η Τέρνες και ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, Τιμ Ντέιβι, παραιτήθηκαν έπειτα από κατηγορίες ότι το BBC υπήρξε μεροληπτικό στην κάλυψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον πόλεμο στη Γάζα και τα ζητήματα που αφορούν τα διεμφυλικά άτομα. Leon Neal/Getty Images
Ήξερες ότι...
Το 1756 ο μάγειρας του Ρισελιέ ετοίμαζε το γεύμα στο λιμάνι του Μαχόν για να γιορτάσουν οι Γάλλοι τη νίκη κατά των βρετανών στη ναυμαχία της Μινόρκας (1756). Το γεύμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σάλτσα από κρέμα και αυγά. Όταν ο σεφ συνειδητοποίησε ότι του τελείωσε η κρέμα, έβαλε αντί αυτής λάδι και την ονόμασε Μαχονέζ. Ήταν η πρώτη μαγιονέζα.
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Σήμερα
Δευτέρα
10
Νοεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη