Υπό συνεχή επιτήρηση το ημιβυθισμένο «MN KOSTAS» στη Σητεία – Αναμένεται η ανέλκυση του φορτηγού πλοίου
Το φορτηγό πλοίο «MN KOSTAS» παραμένει υπό διαρκή παρακολούθηση στη Σητεία, με ρυμουλκό να βρίσκεται συνεχώς στο σημείο. Το ναυάγιο κρίνεται επικίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα και η ανέλκυσή του θα γίνει με ευθύνη της εταιρείας.
Ρώμη, Ιταλία: Περαστικοί παρακολουθούν καθώς σύννεφα σκόνης υψώνονται μετά την **μερική κατάρρευση του Torre dei Conti**, κοντά στο Κολοσσαίο. Ένα άτομο παγιδεύτηκε και ένα ακόμη τραυματίστηκε, όταν μέρος του μεσαιωνικού πύργου κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Remo Casilli/Reuters
Ήξερες ότι...
Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού!