Τι πρέπει να προσέξετε όταν κλείνετε ραντεβού για εμβόλιο ώστε να πάτε στο πλησιέστερο κέντρο


Για όσους δεν μπορούν λόγω της κατάστασης της υγείας τους να μετακινηθούν, αν για παράδειγμα είναι κατάκοιτοι, εξήγησε ότι, θα υπάρξουν ειδικές ανακοινώσεις και προγραμματισμός από το υπουργείο Υγείας, σε δεύτερη φάση.   

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γουαδαλαχάρα, Μεξικό: Ποδηλάτες συμμετέχουν στην Παγκόσμια Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Το κίνημα επιδιώκει να καταστήσει ορατή την ευαισθησία των ποδηλατών, να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την αλόγιστη χρήση αυτοκινήτων και να ενθαρρύνει τη χρήση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς. Ulises Ruiz/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το παλαιότερο κομμάτι τσίχλας έχει ηλικία 9.000 ετών.

Σήμερα


Δευτέρα
1
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Κοσμάς, Δαμιανός, Δαμιανή, Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1858
Στη Linnean Society του Λονδίνου γίνεται κοινή παρουσίαση των θεωριών του Κάρολου Δαρβίνου και του Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας για την εξέλιξη των ειδών.
1863
Αμερικανικός εμφύλιος: Ξεκινά η μάχη του Γκέτισμπεργκ.
1960
Ανεξαρτησία της Σομαλίας.
1962
Ανεξαρτησία του Μπουρούντι.
1972
Αρχίζει στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας η περίφημη σκακιστική αναμέτρηση μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Σοβιετικού Μπόρις Σπάσκι, και του Αμερικανού διεκδικητή Μπόμπι Φίσερ.
2004
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κερδίζει στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την ομάδα της Τσεχίας με 1-0 και προκρίνεται στον τελικό.To γκόλ πετυχαίνει στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy