Οι αράχνες ήταν κάποτε κάτοικοι των ωκεανών

 


Οι αράχνες ήταν κάποτε κάτοικοι των ωκεανών

Μια νέα μελέτη ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα αναφέρει ότι οι αράχνες ενδέχεται να προήλθαν από τον ωκεανό πριν αποφασίσουν να φύγουν από εκεί και να προσαρμοστούν στη ζωή της ξηράς. Οι ερευνητές ανέλυσαν ένα εξαιρετικά καλά διατηρημένο απολίθωμα του Mollisonia symmetrica, ενός εξαφανισμένου είδους της Καμβρίου περιόδου που μέχρι πρότινος θεωρούνταν πρόγονος των […] The post Οι αράχνες ήταν κάποτε κάτοικοι των ωκεανών appeared first on SciNews.eu.

The

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.