Πώς προετοιμάζονται για το καλοκαίρι τα Κυπριακά αεροδρόμια (video)


Πώς προετοιμάζονται για το καλοκαίρι τα Κυπριακά αεροδρόμια (video)

Εδώ και μερικές βδομάδες, όπως αναφέρει σε ενημερωτικό της δελτίο η Hermes Airports, στα αεροδρόμια μπαινοβγαίνουν μηχανικοί, χειριστές, εργάτες, στήνονται εργοτάξια, περιοχές απομονώνονται για να εκτελούνται απερίσπαστα εργασίες και έργα. Έτσι προετοιμάζονται οι χώροι για την καλοκαιρινή περίοδο, στοχεύοντας στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Μια σύνθεση που λειτουργεί σαν παζλ, όπου όλα τα κομμάτια πρέπει να είναι εγκαίρως στη θέση τους.

The post Πώς προετοιμάζονται για το καλοκαίρι τα

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Nashville, Τενεσί: Ακτιβιστές για τη μεταρρύθμιση των όπλων συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της γερουσίας της πολιτείας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε ένα μέτρο που θα εξουσιοδοτούσε δασκάλους, διευθυντές και άλλο προσωπικό των σχολείων να φέρουν κρυφά όπλο στους χώρους του σχολείου. Seth Herald/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Τόμας Έντισον, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι!

Σήμερα


Κυριακή
14
Απριλίου
2024

Γιορτάζουν : Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

1865
Πυροβολείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν και πεθαίνει την επόμενη μέρα.
1912
Στο παρθενικό του ταξίδι, το υπερωκεάνειο Τιτανικός συγκρούεται με παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό, παρασύροντας στο θάνατο 1500 επιβάτες.
1981
Το Διαστημικό Λεωφορείο Columbia προσγειώνεται στη Βάση Edwards στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς την πρώτη του αποστολή διάρκειας 54,5 ωρών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy