«Κατηγορώ» HB κατά της Κίνας για κυβερνοεπιθέσεις


«Κατηγορώ» HB κατά της Κίνας για κυβερνοεπιθέσεις
Ομάδες που πρόσκεινται στην κινεζική Κυβέρνηση κατονόμασε για πρώτη φορά ως υπεύθυνες για μια σειρά από κυβερνοεπιθέσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου, η βρετανική Κυβέρνηση.Με έκτακτη δήλωση στη Βουλή των Κοινοτήτων, ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Όλιβερ Ντάουντεν είπε πως το Εθνικό Κέντρο...

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια συλλογή ζωγραφικών έργων με τίτλο Tarot από τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ εκτίθεται στην Castle Fine Art. Τα έργα αντικατοπτρίζουν κεφάλαια από το προσωπικό του ταξίδι. Scott A Garfitt/Invision/AP

Ήξερες ότι...

Ο Αλγερινός Μοχάμεντ Σαμίρ Φεράτ γλίτωσε το θάνατο, όταν παραχώρησε τη θέση του σε κάποιον άλλον, στην πτήση προς τη Βοσνία, το 1996. Ωστόσο, ο Φεράτ σκοτώθηκε τον ίδιο χρόνο, όταν πετώντας από Νέα Υόρκη προς Παρίσι, κατέπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

Σήμερα


Δευτέρα
22
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα

1587
Μία δεύτερη ομάδα Άγγλων αποίκων φτάνει στο νησί Ρόανοκ στη Βόρεια Καρολίνα σε μια προσπάθεια επανίδρυσης της ερημωμένης αποικίας.
1613
Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α, τσάρος πάσης Ρωσίας».
1812
Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων διεξάγεται ο Πόλεμος των Χερσονήσων, στο πλαίσιο του οποίου οι αγγλικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Άρθουρ Γουέλσλι (μετέπειτα Δούκα του Ουέλλινγκτον) νικούν τις γαλλικές στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας.
1962
Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy