Άλμα 6% για τα made in Germany προϊόντα


Άλμα 6% για τα made in Germany προϊόντα
Το ημερολογιακό και εποχικά προσαρμοσμένο εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας διαμορφώθηκε στα 27,5 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, από 22,2 δισ. ευρώ που ήταν τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την έκθεση της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας Destatis.Οι εξαγωγές διαμορφώθηκαν στα 135,6...

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεούλ, Νότια Κορέα: Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην πρωτεύουσα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε μια τρύπα στο έδαφος. Yonhap/EPA

Ήξερες ότι...

Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, για πολλούς αιώνες οι Σκωτσέζοι δεν τις έτρωγαν.

Σήμερα


Δευτέρα
2
Σεπτεμβρίου
2024

Γιορτάζουν : Μάμας, Μάμαντας, Μάμα

1752
Η Βρετανία υιοθετεί το Γρηγοριανό Ημερολόγιο .
1958
Μάχη στον Αχυρώνα, στο Λιόπετρι Αμμοχώστου , η φονικότερη από την έναρξη της δράσης της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου. Τέσσερις άνδρες της ΕΟΚΑ (Φώτης Πίττας, Ανδρέας Κάρυος, Ηλίας Παπακυριακού και Χρίστος Σαμάρας) πέφτουν ηρωικά, ενώ σκοτώνονται και τραυματίζονται αρκετοί Βρετανοί στρατιώτες.
1987
Η εταιρεία Philips κυκλοφορεί το Video CD.
1996
Υπογράφεται εκεχειρία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους αντάρτες στις Φιλιππίνες, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος που διήρκεσε 24 χρόνια.
1998
Από συντριβή αεροσκάφους McDonnell Douglas MD-11 της ελβετικής εταιρείας «Σουίς Αιρ» στον Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στο Πέγκις Κόουβ σκοτώνονται και οι 229 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και 12 Έλληνες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy