Super User Η πρώτη προεκλογική υπόσχεση που δεν κατάφερε ο Τραμπ να τηρήσει Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πέρασε την πρώτη ημέρα της νέας θητείας του στον Λευκό Οίκο - Έχασε, όμως, το πρώτο deadline που ο ίδιος είχε ορίσειΔιαβάστε Περισσότερα... Previous Article Τουρκία: Εθνικό πένθος για την πολύνεκρη τραγωδία στο χιονοδρομικό κέντρο - 800 ευρώ κόστιζε η διανυκτέρευση Next Article Με κομμένη την ανάσα οι Βρυξέλλες περιμένουν την πρώτη κίνηση του Τραμπ Τέλος εποχής για τον Χρίστο Ορφανίδη από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα Editors' choice Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις από τους πέντε Ε/κ-Παρασκευή η απόφαση για τους άλλους δύο reporter.com.cy (Κύπρος) Αδικία οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών με σοβαρά προβλήματα υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές – Σύντομα νομοσχέδιο dialogos.com.cy (Κύπρος) Αντίστροφη μέτρηση για Takata: Προς ακινητοποίηση 33,000 οχήματα στην Κύπρο Business News Ξάφρισε 130.000 ευρώ δίνοντας υποσχέσεις ότι θα πουλήσει ακίνητά τους στα κατεχόμενα alphanews.live (Κύπρος) Βρέφος στη Λεμεσό με εγκεφαλική αιμορραγία. Συνελήφθησαν οι γονείς, ενδείξεις για βίαιο τράνταγμα cyprustimes.com (Κύπρος)
Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις από τους πέντε Ε/κ-Παρασκευή η απόφαση για τους άλλους δύο reporter.com.cy (Κύπρος)
Αδικία οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών με σοβαρά προβλήματα υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές – Σύντομα νομοσχέδιο dialogos.com.cy (Κύπρος)
Ξάφρισε 130.000 ευρώ δίνοντας υποσχέσεις ότι θα πουλήσει ακίνητά τους στα κατεχόμενα alphanews.live (Κύπρος)
Βρέφος στη Λεμεσό με εγκεφαλική αιμορραγία. Συνελήφθησαν οι γονείς, ενδείξεις για βίαιο τράνταγμα cyprustimes.com (Κύπρος)