Super User Πέθανε ο Κάντσα Σέρπα, ο τελευταίος επιζών της αποστολής που κατέκτησε το Έβερεστ το 1953 Ο Κάντσα Σέρπα ήταν 19 ετών όταν προσελήφθη ως αχθοφόρος στην ομάδα του Νεοζηλανδού Έντμουντ Χίλαρι, που κατέκτησε την πιο ψηλή κορυφή του κόσμουΔιαβάστε Περισσότερα... Previous Article Στο ΦΕΚ η απόφαση αύξησης μισθού των οπλιτών θητείας κατά 1.036% - Τι προβλέπεται Next Article Οι εκτός έδρας δοκιμασίες των «αιωνίων» για την Euroleague είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος) Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος) Αντί για χειμώνα, καλοκαίρι, ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος Editors' choice Μάχη για τη ζωή δίνει 30χρονος μετά από σφοδρή οδική σύγκρουση Editors' choice Τρόμος για 39χρονη στη Λευκωσία- Της χτύπησαν την πόρτα και τη λήστεψαν sigmalive.com (Κύπρος)
Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice
Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος)
Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος)