Περισσότεροι από 20.000 πολίτες συμμετείχαν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο στην οδό Αθηνάς
Πάνω από 20.000 άτομα συμμετείχαν στο Φεστιβάλ της οδού Αθηνάς για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, με πλήθος εκδηλώσεων, δράσεις για μικρούς και μεγάλους, καθώς και ποδηλατική διαδρομή στους δρόμους της Αθήνας.
Ναραγιανγκάντζ, Μπανγκλαντές: Βαμμένα υφάσματα απλώνονται σε ένα χωράφι κοντά στην Ντάκα για να στεγνώσουν. Το ύφασμα θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενδυμάτων, όπως μπλούζες και φορέματα, τα οποία θα πωληθούν σε όλο τον κόσμο. Joy Saha/Zuma Press Wire/Shutterstock
Ήξερες ότι...
Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής -και σήμερα των ηλεκτρονικών υπολογιστών- τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές!